top of page
Poza scriitoruluiFresh InfoCake

Cum vizualizăm canale TV româneşti şi internaţionale în Windows şi Linux?

Actualizată în: 20 feb. 2022

TV-Lite este un program de vizualizat canale TV online. Rulează pe sistemele de operare Linux și Windows. Beneficiază de o listă de canale TV româneşti aproape completă, menţinută de voluntari.


Poate folosi Sopcast şi Acestream, dacă aceste programe sunt instalate. Folosește VLC pentru afișarea conținutului media, dar este în plan să se poată utiliza şi MPV, cât de curând.


Instalarea acestuia şi a programului adițional durează doar câteva minute.

In clipul de mai jos veți vedea două scurte demonstrații despre modul cum se instalează TV-lite, mai întâi în Linux și apoi în Windows.

Dar, până una-alta, să mulțumim pe această cale dezvoltatorilor TV-Maxe şi TV-lite, care şi-au folosit priceperea şi timpul personal pentru astfel de aplicaţii utile.

Încurajăm totuşi abonarea la serviciile TV, prin operatorii autorizați, pentru a contribui la finanţarea de nou conţinut media de calitate. Şi vă recomandăm să aveţi grijă ce canale şi ce programe urmăriţi, pentru că, după cum se ştie, cererea influienţează oferta.



Pentru a acesa linkurile de descărcare şi pentru a copia direct comenzile folosite vă recomandăm să accesaţi site-ul dezvoltatorului:


Succes şi vizionare plăcută!

180 afișări0 comentarii

Comments


bottom of page